Populære sporter
All sport
Vis alt

Går mot trønderfest – billettsalget doblet etter Celtic-kampen: – Blir utsolgt

Eirik Fure

Oppdatert 27/07/2017 klokken 12:59 GMT+2

Ingen kan trolig skylde på supporterne hvis det ikke ender med avansement mot Celtic på Lerkendal.

Rosenborgs Matthías Vilhjálmsson scoret det viktige 2-1 målet under kvalifiseringen til Champions League (2. runde, 2. kamp) mellom Rosenborg og Dundalk på Lerkendal Stadion. Her gratuleres han av (fv) Mike Jensen, Matthías Vilhjálmsson, Birger Meling, An

Foto: Scanpix

Rosenborg klarte seg svært godt borte mot den skotske storklubben Celtic. En målløs kamp gjør at utgangspunktet er åpent før returen 2. august. Det gjør at trønderne forbederer seg til en skikkelig fotballfest, og igjen drømmer om Champions League-spill.
Det merkes på billettsalget, ifølge klubbens daglige leder Tove Moe Dyrhaug.
– Status er at det går veldig bra, forteller hun til Eurosport.no fra Glasgow.

Doblet det siste døgnet

Hvis vi ser på tallene, skyldes mye av oppturen nettopp at Rosenborg-supporterne lot seg begeistre av onsdagens bortekamp. Klokken 16.00 onsdag var det solgt rundt 6.000 billetter. Det tallet må dobles for å nærme seg hva som er fasit rundt 24 timer senere. Dyrhaug opplyser om at det nå har passert 13.000 billetter. Samtidig forventer hun at sesongkortinnehaverne kaster seg på.
– Det blir sikkert utsolgt. De som har tenkt seg på kamp bør sikre seg billett så fort som mulig. Det kan bli artig, sier hun.
Det er dermed gode forutsetninger for at atmosfæren blir enda mer magisk enn i forrige kvalifseringsoppgjør mot Dundalk. Da var rundt 15.000 til stede på Lerkendal. Dyrhaug kan ikke love noe, men ønsker å gi noe tilbake til supporterne.
– Vi håper selvfølgelig på en god kamp. Det var en veldig god kamp i går. Håpet lever. Det er ingen tvil om at guttene kommer til å gjøre sitt beste for å kvalifisere oss, sier hun.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame