Populære sporter
All sport
Vis alt

– Fikk kreftbeskjed i pausen – så scoret de tre mot Liverpool

Jonas Moen Rye

Oppdatert 22/11/2017 klokken 09:44 GMT+1

Sevillas elleville comeback mot Liverpool var hadde ifølge Marca en helt spesiell motivasjon.

Sevilla

Foto: Scanpix

Sevilla subbet til pause med 0–3 i sekken hjemme på Estadio Ramón Sánchez da Liverpool var på Champions League-besøk tirsdag kveld.
De røde fra Merseyside var sjeldent effektive og straffet spanjolene knallhardt på to cornere og en kontring.
Kampen virket avgjort, og få tenkte tilbake på «Mirakelet i Istanbul» i 2005 da lagene gikk i garderoben.
Men i pausen skjedde det ifølge flere spanske medier, deriblant Marca og Sevillainfo noe helt spesielt. Hjemmelagets trener Eduardo Berizzo skal ha brukt pausepraten til å fortelle en svært tung nyhet – nemlig at han har fått prostatakreft.
I en pressemelding onsdag formiddag bekrefter klubben meldingene, og skriver at fremtidige undersøkelser vil avgjøre neste steg.
Etter bare et lite kvarter ut i andre omgang hadde Sevilla redusert to ganger, og langt inn i overtiden kom den siste scoringen som sørget for poengdeling og fortsatt helt åpent race om både gruppeseier og avansement i gruppe F.
– Det var en sprø kamp. Vi gikk i garderoben og tenkte at vi kunne snu kampen, så vi ga det et forsøk. Vi må spille alle kampene våre på det nivået vi gjorde i andre omgang her. Vi måtte komme ut med en helt annen innstilling enn før pause, for våre supportere som alltid støtter oss, og for treneren vår. Han er den beste supporteren vi har. Han har tatt oss på rett vei og vi står bak ham hele veien, sa midtbanestjernen Éver Banega etter kampen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame