Sørloth storspilte i toppkamp

Publisert 20/10/2017 klokken 21:15 GMT+2

Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark.

Alexander Sørloth

Landslagsspissen er i storform om dagen. I fredagens toppkamp mot AC Horsens var trønderen delaktig i det meste.
Etter 13 minutter ordnet spissen 1-0 og sitt åttende mål i den danske Superligaen denne sesongen.
Horsens utlignet like etter, men Sørloth var ikke ferdig for kvelden. Like før pause serverte han tsjekkiske Filip Novak og Midtjylland var igjen i ledelsen.
Servitørrollen tok han på seg resten av kampen. Både Mikkel Duelund og Paul Onuachu fikk målgivende pasninger av trønderen som dominerte toppkampen.
Ett mål og tre målgivende pasninger lar seg høre, og med 4-2 seieren tok også Midtjylland over tabelltoppen fra Nordsjælland som møter Pål Alexander Kirkevolds Hobro søndag.
Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål. Listen toppes av en annen nordmann.
Pål Alexander Kirkevold har scoret elleve mål på tolv kamper.