Etterlengtet Nyland-opptur etter landslagsvraking

Eirik Fure

Oppdatert 25/08/2017 klokken 22:09 GMT+2

Ørjan Nyland holdt nullen da Ingolstadt vant 1–0 over Greuther Fürth i 2. Bundesliga fredag.

Keeper Ørjan Håskjold Nyland under herrelandslagets fotballtrening på Ullevål stadion torsdag i forbindelse med VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia lørdag.

26-åringen fikk muligheten fra start for første gang denne sesongen da Ingolstadt vant 1–0 borte mot Greuther Fürth. Laget tok dermed årets første poeng i 2. Bundesliga i Tyskland.
Sonny Kittel scoret kampen eneste mål etter 55 minutter. Dermed fortsatte nedturen for Veton Berisha og co. som fikk Matti Langer utvist tre minutter etter scoringen.
Berisha spilte i 86 minutter for Greuther Fürth, som nå har fire strake tap i serien og ligger helt sist på tabellen.
Ingolstadts seier sender Nylands lag opp til en 14. plass på en tabell Darmstadt topper.
Nyland ble tidligere i uken vraket til Lars Lagerbäcks landslagstropp på grunn av manglende spilletid i den tyske klubben.
Erstatteren ble Sten Grytebust som linkes til en dansk storklubb. André Hansen og Rune Almenning Jarstein er de to andre keeperne som er med i troppen.